Seniortravel

Kapské Mesto, Južná Afrika: Vinice, príroda a krásne pláže

block
Obrázok odgoforchris

Kapské Mesto, nachádzajúce sa na juhozápadnom pobreží Južnej Afriky, je jedným z najpopulárnejších turistických cieľov v krajine. Mesto je známe svojimi rozsiahlymi vinohradmi, kde sa pestujú najkvalitnejšie vína, až po nádherne zachovanú prírodu a úchvatné pláže.

V Kapskom Meste sa nachádza množstvo viníc, na ktorých sa pestujú tradičné odrody hrozna ako Napier, Cabernet Sauvignon alebo Pinotage. Vinohrady ponúkajú nádherné výhľady na okolitú krajinu a možnosť ochutnať tieto skvelé juhoafrické vína.

Okrem vinohradov je Kapské Mesto obklopené úchvatnou prírodou, vrátane Table Mountain, ktorá dominuje nad mestom a ponúka skvelé možnosti pre turistov na túry a pozorovanie divokých zvierat. Na brehoch Atlantického a Indického oceánu sa rozprestierajú nádherné piesočnaté pláže, kde si môžete užiť slnko a more.

Kapské Mesto je skrátka miestom, ktoré zlúčilo krásu prírody, kultúru a chuťové zážitky v jednom. Turisti sú pritiahnutí k jeho pokladom z celého sveta a určite si odnesú nezabudnuteľné zážitky.

Sponsored by: MIDA Grande Resort Phuket reviews