Seniortravel

Krabi, Thajsko: Rozprávkové pláže a fascinujúci podmorský život

block
Obrázok odDennis S. Hurd

Krabi je jedným z najobľúbenejších turistických miest v Thajsku. Nachádza sa v južnej oblasti krajiny a preslávil sa svojmi nádhernými plážami, skalnatými útesmi a fascinujúcim podmorským životom.

Jednou z najznámejších pláží v Krabi je Railay Beach, obklopená vysokými vápencovými skalami a jasnou tyrkysovou vodou. Turisti sem prichádzajú nielen kvôli relaxácii na pláži, ale aj kvôli možnosti skúmania podmorského sveta. Potápači sa môžu tešiť na stretko s rôznymi druhmi ryb, korálmi a inými morskými tvormi.

Okrem pláží majú turisti v Krabi možnosť navštíviť národné parky s bujnou pralesnou vegetáciou a jedinečnou faunou. Obľúbenou atrakciou je Národný park Hat Nopparat Thara-Mu Ko Phi Phi, ktorý ponúka krásne pláže, rozmanitú podmorskú kvetinu a faunu, ako aj možnosť výletov na malebné ostrovy.

V Krabi sa nachádza množstvo luxusných rezortov, ktoré ponúkajú relaxačné wellness služby, ktoré sú ideálne na oddych a uvoľnenie. Priaznivci adrenalínových športov si môžu vyskúšať lezenie po vápencových skálach, kajakovanie, alebo windsurfing.

Ak hľadáte exotickú dovolenku, Krabi v Thajsku je skvelou voľbou. Rozprávkové pláže, fascinujúci podmorský život a pohostinní miestni obyvatelia sú zárukou nezabudnuteľného zážitku.

Sponsored by: Stella Di Mare Gardens Resort & Spa - Makadi Bay reviews