Seniortravel

Mystic Ridge Retreat: Haven Hilltop

block
Obrázok odjoaquinuy

Mystic Ridge Retreat: Haven Hilltop je jedinečný hotel v horskom prostredí, ktorý ponúka luxusné ubytovanie a špeciálne wellness služby pre svojich hostí. Tento útulný útočiskový bod sa nachádza na vrchole kopca uprostred nádherných lesov a pralesov, čo robí z neho ideálne miesto pre oddych a zážitkovú dovolenku.

Hotel Mystic Ridge Retreat ponúka širokú škálu aktivít pre turistov, ako sú horské túry, cyklistika, rybolov, ale aj relaxačné procedúry v hotelovom spa. Hostia môžu tiež využiť vonkajší bazén, kde si môžu vychutnať nádherný výhľad na okolitú prírodu.

Okrem toho môžu hostia vychutnať miestne kulinárske špeciality v reštaurácii hotela, ktorá ponúka čerstvé ingrediencie z miestnych farmárskych trhov. Hotel Mystic Ridge Retreat sa snaží zdôrazniť miestnu kultúru a tradície aj prostredníctvom svojich jedál.

Celkovo, Mystic Ridge Retreat: Haven Hilltop je ideálnym miestom pre turistov, ktorí hľadajú pokojnú atmosféru a pohodlie vo vysokej nadmorskej výške. Tento hotel ponúka všetko, čo potrebujete na dokonalú dovolenku v prírode.