Seniortravel

Kefalónia, Grécko: tyrkysová more, pyšné hory a bezchybné pláže

block
Obrázok odBex.Walton

Kefalónia je jedným z najkrajších a najobľúbenejších ostrovov v Grécku. Jeho nádherné tyrkysové more, majestátne hory a neporušené pláže robia z neho ideálne miesto pre dovolenku.

Ostrov Kefalónia je známy svojou rozmanitou prírodou a krásnymi plážami. Medzi najobľúbenejšie pláže patrí Myrtos Beach, ktorá je obklopená útesmi a ponúka úžasné výhľady. Ďalšou populárnou plážou je Antisamos Beach, kde môžete relaxovať na piesočnatej pláži a kúpať sa v čistom tyrkysovom mori.

Okrem pláží môžete na ostrove Kefalónia objaviť aj impozantné hory, ako sú Ainos a Mount Enos. Výstup na vrchol týchto hôr vám umožní obdivovať panoramatické výhľady na celý ostrov a okolité ostrovy.

Turisti, ktorí navštívia Kefalóniu, sa môžu tešiť na množstvo aktivít vrátane potápania, plachtenia a výletov po ostrove. Okrem prírodných krás ostrova môžete tiež objavovať historické pamiatky, ako sú kláštory, pevnosti a starobylé dedinky.

Výlet na ostrov Kefalónia je nezabudnuteľným zážitkom pre každého návštevníka. Táto destinácia sa určite stane váš obľúbenými miestom na dovolenku, kde si môžete užívať krásne tyrkysové more, pyšné hory a bezúhonné pláže.

Sponsored by: Movenpick Myth Hotel Patong Phuket reviews