Seniortravel

Ho Či Minovo Mesto Vietnam: kozmopolitné mesto s tradičným šarmom

block
Obrázok odashleyt

Ho Či Minovo Mesto, bývalé Saigon, je jedným z najdôležitejších miest v Južnom Víetname. Svojou zmesou moderného a tradičného pristupuje k turistom z celého sveta.

Mesto je plné kontrastov medzi svetlými a modernými mrakodrapmi a starými koloniálnymi budovami. Pri prechádzkach ulicami mesta môžete ochutnať tradičné jedlá, nakupovať na trhoch a obdivovať bohatú kultúru tohto regiónu.

Jedným z hlavných turistických atrakcií v Ho Či Minovom Meste je Voľnosťováho námestie, kde sa nachádza aj katedrála Notre Dame a historický poľnohospodársky palác. Nenechajte si ujsť ani návštevu Chu Či Tunely, kde si môžete vypočuť príbehy o vietnamskej vojne.

V Ho Či Minovom Meste sa nachádza aj veľké množstvo rôznych reštaurácií, barov a obchodov, kde si môžete vychutnať autentické vietnamské jedlo alebo si kúpiť tradičné suveníry.

Nezabudnite navštíviť aj múzeum Víetnamskej vojny a prejsť sa po uliciach mesta, kde cítiť ducha minulosti i súčasnosti. Ho Či Minovo Mesto je skutočne kozmopolitné mesto s tradičným šarmom, ktoré určite stojí za návštevu.

Sponsored by: Coral Level at Iberostar Selection Cancun reviews