Seniortravel

Káňa, Francúzsko: Luxus a slávne osobnosti na Azúrovej riviére

block
Obrázok odMathieu Lebreton

V akom meste môžete zažiť kombináciu luxusu, slávnych osobností a krásnych pláží? Odpoveď je jednoduchá - v Cannes na Azúrovej riviére vo Francúzsku. Tento klenot Francúzskej riviéry je známy svojou nádherou, kultúrnymi podujatiami a prestížnym filmovým festivalom.

Cannes je obľúbenou destináciou pre turistov z celého sveta. Návštevníci môžu vychutnať slnečné dni na pláži, prechádzať sa po elegantných nákupných uliciach plných luxusných butikov a reštaurácií alebo navštíviť historické pamiatky ako napríklad staré mesto Le Suquet.

Ale Cannes nie je len o turizme a relaxácii na pláži. Mesto je tiež známe svojím slávnym filmovým festivalom, ktorý každoročne privádza do mesta množstvo hviezd a filmových tvorcov. Pre fanúšikov kinematografie je návšteva festivalu nezabudnuteľným zážitkom plným premiér, stretnutí so slávnymi osobnosťami a bohatým kultúrnym programom.

Či už si vyberiete dovolenku plnú luxusu a pohodlia, alebo sa chcete ponožiť do atmosféry filmového sveta, Cannes vám určite ponúkne niečo, čo vás zaujme. Nech sa teda zamilujete do krásy Azúrovej riviéry, alebo sa necháte okúzliť slávnymi hviezdami, Cannes je miesto, ktoré sa do vašich spomienok zapíše na celý život.

Sponsored by: Coral Level at Iberostar Selection Cancun reviews